Renare luft med AirRevival!

Rollsbo Webb och Media har inlett ett spännande samarbete med Kungälvsföretaget Neoventor som tillverkar luftrenaren AirRevival. Inledningsvis handlar om mindre uppdateringar av företagets hemsidor.

AIRREVIVAL-PRODUCTS2

AirRevival är resultatet av 20 års forskning och bygger på att man istället för att byta luft så renar den luften stället. AirRevival utnyttjar elektrostatiska krafter för att dra partiklar och föroreningar ur luften. Produkten kräver inga komplicerade installationer eller något underhåll som konventionella ventilationsanläggningar men uppnår ändå lika bra eller bättre resultat. På många ställen är det ofta inte så stor idé att växla luft eftersom uteluften är dålig, utan rening är ett bättre alternativ.
Idag används AirRevival på ett flertal förskolor, skolor  och andra offentliga miljöer, men passar även ypperligt för hemmabruk pga av den enkla installationen och det låga priset.

AirRevival finns även för djurstallar och har använts med gott resultat i såväl på hönserier, grisstall samt i häststall bla hos travkuskar och ryttare i den absoluta eliten.
Helt klart en mycket spännade produkt med framtiden för sig!

Läs mer om AirRevival här >>