Vi kan hjälpa dig med det mesta inom webbproduktion och webbsidor i WordPress, oavsett om du vill ha hjälp med att bygga en hemsida, ny layout, sökmotoroptimering eller uppdatering av en befintlig hemsida.

Vi bygger en modern och fungerande webbplats som uppfyller de krav som ställs idag. Här är några av de viktigaste sakerna att tänka på när du bygger en ny hemsida:

Mobilanpassning
Över 50 % av dina besökare använder en smartphone eller surfplatta. Se till att din webbplats fungera bra på dessa enheter.

Sökmotoranpassning
Ca 80 % av svenskarna använder Google när de söker information inför ett köp. Se till att din webbsida kan hittas av Google.

Enkel att uppdatera
Webbsidan är idag din kanske viktigaste marknadsförings- och informationskanal. Se till att du kan uppdatera den själv för att se till att informationen är korrekt och aktuell eller anlita professionell hjälp om du saknar tid.

Hör av dig så hjälper vi dig
Vi gör en behovsanalys, tar vi fram ett förslag som är anpassat efter ditt behov. Ska vi bygga nytt, behålla och utveckla befintlig hemsida eller utföra andra åtgärder för att uppnå ditt behov. Vi har även specialkompetens inom flera områden i vårt nätverk som kan hjälpa till om det behövs.

Börja gärna med att läsa vår ”Checklista för din hemsida” för att skapa dig en uppfattning om ditt behov.

Här finns några exempel på arbeten vi gjort >>

Kontakta oss för ett första möte och en analys av nuläget och framtida behov!

bild-webbprod